Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Συγγενής πρώην πρωθυπουργού της Αλβανία, ιδιοκτήτης σε παραθαλάσιο κτήμα στις Δρυμάδες.

Μετά τον εργολάβο του Ραμά, τον συνεταιρο του Μετά και τον μεγάλο χορηγώ του Μπερίσα, και ο συγγενής του Φάτος Νάνος (πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας) διεκδικεί παραθαλάσιο κτήμα στις Δρυμάδες.
Πριν μερικές μέρες έγινε μια μικρή συγγρουσι στο Δραλέω στις Δρυμάδες όπου ο Φάτος Πουστίνας προσπάθησε να κάνει έξωση στην οικογένεια Λάτη από Δρυμάδες από το κτήμα που έχει κληρονομήσει από τον παπού του μαζί με αλλά μελοι της οικογένειας Λάτη. Και η τοποθεσία όπου βρίσκετε το κτήμα λέγετε "Η αλέα του Σίμο Λάτη", που είναι το όνομα του παπού τους.

Ο Φάτος Πουστίνας είναι ο αδερφός της πρώην γυνεκας του Φάτος Νάνο και έχει ακόμα άριστες σχέση με τον πρώην γαμπρό του ο όποιος, όταν συκυβερνούσε με τον Ιλίρ Μετά το Μάρτιο του 2000, τον πρίκισε με ένα κτήμα 20.000τμ στο Δραλέω, εκεί που έχει μεγάλο κτήμα και ο συνεταίρος του Μετά.

Ο Πουστίνας ισχυρίζεται ότι ιδιωτικοποιησε το κτήμα το οποίο με μια Κυβερνητική απόφαση είχαι δοθεί το Μαρτίου του 2000 από τον Μετά για ιδιωτικοποίση ως κτήμα που ανοικε στην εταιρία πυραμίδα  Kamberi. 
Όμως η απόφαση του Μετά του Μαρτίου 2000, έχει ακυρωθεί με απόφαση της Κυβέρνησης του Σάλι Μπερίσα το 2008 μετά από αίτημα του τότε Δημάρχου Χιμάρας Βασίλης Μπολάνος, και την στήριξη κώματος ΚΕΑΔ που είταν τότε στο υπουργικό Συμβούλια του Μπερίσα. 
Όμως, ο συγγενής του Φάτος Νάνος ισχυρίζεται ότι η απόφαση δεν τον αφορά και προπάθει να εκδιώξει την οικογενια Λάτη από το κτήμα για να μπορέσει να κάνει την εγγραφεί στο κτηματολόγιο Αυλώνας. 

Ο συγγενης του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας, αποχώρησε από το Δραλέω με την υπόσχεση ότι θα ξανάγυρίσει για να ολοκληρώσει την αρπαγή. 

Μπροστά του βρίσκετε μόνο ένας άνθρωπος γιατί η υπολειπη Χιμάρα σιωπά και δεν αντιδρά με την ελπίδα ότι θα τους λυπηθούν και δεν θα τους πάρουν τα κτήματα τους αν κάτσουν φρόνημα. Σύντομα, θα έρθει και η σειρά σας.
Ο Εκσκαφέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου